Кухарі слов’янського полку нацгвардії знають чим порадувати бійців

Українці східного обряду відсвяткували Великдень. Бійці Об’єднаних сил мали цього дня святкове меню, і гвардійці Слов’янського полку не стали винятком.

Ніжний гуцульський банош на сніданок; зелений борщ, курячий холодець та плов на обід; риба запечена з сиром на вечерю. А ще ж традиційна свячена паска та великодні крашанки. Кухарі військової частини 3035 знають, чим порадувати гвардійця. Чи так це?

Судіть самі:

«Риба, оселедець - смачні! Смачний холодець! І салат зі свіжих овочів! Зараз ще будемо куштувати паску! Батькам передаю: Христос воскрес!»поділився стрілець Кирил Самсонов

«Мамо й тато, Христос воскрес! Свято у нас! Нагодували шикарно! Холодець, рибка, салатики, все, що хоч! Спасибі та зі святом!» – запевняє солдат Андрій Мазуркевич. Він займається єдиноборствами та кросфітом, на тренуваннях витрачає багато енергії, відтак добре розуміється на смачній та корисній їжі.

Один із солдатів при цьому зауважив: «Частіше були б такі свята. Це ж не просто смачно поїв – це ти чесно заслужив тим, що все робиш як слід. А наші повара свою роботу роблять найкраще!»

Сергій Молотков