У вівторок, 12 червня, на Центральному залізничному вокзалі Києва презентували нову послугу Укрзалізниці — комплексне харчування в поїздах, - передає hromadske.ua
За інформацією компанії, нові страви почнуть пропонувати з 18 червня в тестовому режимі в деяких поїздах.
Йдеться про поїзди: № 81 Київ —Ужгород, № 104 Київ —Маріуполь, № 7 Київ —Івано-Франківськ та № 749 Київ —Івано-Франківськ.
Укрзалізниця запропонує пасажирам повний комплекс харчування—від сніданків до перших страв і десертів. Заплатити за їжу можна буде як готівкою, так і банківською карткою.
За словами виконувача обов’язків глави правління компанії Євгена Кравцова, у поїздах працюватимуть бригади сервісу громадського харчування.
Замовити їжу пасажири зможуть у спеціально обладнаному сервісному купе, через офіціанта-стюарда або за номером телефону, що вказаний у меню.
Зазначається, що пасажири матимуть можливість замовити ланч-бокс із певним набором страв та напоїв, або окремо вибрати гарячі страви, снеки та напої.
Кравцов наголосив, що меню змінюватиметься в залежності від сезону.
Журналістам під час презентації продемонстрували три види першої страви (грибний суп, курячий бульйон та гаспачо), три види основної страви (картопляне пюре з куркою, паста болоньєзе та кус-кус із овочами), сендвічі та різноманітні десерти.